Propolis - op waterbasis

€ 24,95

Flesje: inhoud 30 ml.

• 100% Nieuw-Zeelandse geoogste propolis
• NZ-Cape30+; Rijk aan CAPE en andere bioflavonoïden
• 100% pure propolis voor onmiddellijke opname en ondersteuning van het immuunsysteem
• Alcohol vrij

 • Propolis op waterbasisis een voedingssupplement.
 • Droog en koel bewaren. (niet in de koelkast of in de zon)
 • Goed schudden voor gebruik.
 • Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en zicht van kinderen.
 • Niet gebruiken bij een allergie voor één van de ingrediënten.
 • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden.

Webwinkel Keurmerk

Aantal

Wat maakt de propolis van Manuka New Zealand 

  Hoge concentraties fenolzuren en flavonoïden

• Hoge niveaus van cafeïnezuur-fenethylester (CAPE), een belangrijke fenolverbinding die
intensief is onderzocht door ‘s werelds medische en wetenschappelijke gemeenschap
• Vijf flavonoïden in de grootste concentratie van alle propolis wereldwijd. Minstens 200 mg per 1 ml propolis-vloeistof
• CAPE en de vijf flavonoïden werken synergetisch samen om de gezondheidsresultaten voor gebruikers te verbeteren

Waarom Propolis uit Nieuw-Zeeland?

Propolis uit elk land heeft een breed scala aan verbindingen. Wereldwijd zijn er meer dan 180 verschillende chemicaliën in propolis waarvan het bloemtype de samenstelling voor elk land bepaalt. De samenstelling van propolis varieert echter aanzienlijk van regio tot regio, samen met vegetatie, klimatologische omstandigheden, van seizoen tot seizoen en van bijenkorf tot bijenkorf. Studies hebben aangetoond dat propolis in Nieuw-Zeeland uitzonderlijk veel heilzame flavonoïden en fenolzuren en esters bevat in vergelijking met andere landen. Vooral cafeïnezuurfenethylester (CAPE) wordt in hoge concentraties aangetroffen in vergelijking met andere landen.

MA-POW-030
6 Items
  Wat is Manuka honing?

  Monoflorale MGO Manuka Honing komt van de inheemse Manuka struik (Leptospermum scoparium) in Nieuw Zeeland die al meer dan 80 miljoen jaar in dit ongerepte, ruige landschap in het wild groeit. Als gevolg van de unieke klimatologische omstandigheden en de geïsoleerde ligging van Nieuw-Zeeland, heeft de Manuka struik een uitstekende en vooral unieke zeer krachtige bio-activiteit ontwikkeld. De autochtone Maori gebruikten de bladeren en schors van de Manuka struik voor een scala aan inwendige en uitwendige kwalen. In 1839 werden de eerste honingbijen door Europese kolonisten naar Nieuw-Zeeland gebracht. Gedurende bijna honderd jaar bleven de voordelen van Manuka honing onbekend. Pas in de laatste decennia zijn de opmerkelijke eigenschappen van Manuka honing ontdekt.

  De speciale kwaliteiten en eigenschappen van MGO™ Manuka honing zijn in geen andere honing op de planeet te vinden. Manuka honing is het enige 100 procent natuurlijke product in de wereld dat aantoonbaar effectief en betrouwbaar werkt vanwege de hoge niveaus Methylglyoxal (MGO™).  Het is bekend dat Manuka honing in de juiste sterkte het lichaam voedt en het zelfherstellend vermogen ondersteunt.


  Wat maakt Monoflorale MGO Manuka honing zo uniek?

  Nieuw Zeelandse Manuka Honing is de enige 100% natuurlijke voeding in de wereld waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat het een unieke, hoogwaardige en betrouwbare bioactiviteit heeft.

  In 2006 deden Duitse wetenschappers, onder leiding van Professor Thomas Henle (verbonden aan de Technische Universiteit van Dresden), een ontdekking dat deze uitzonderlijke niveaus van Methylglyoxal (MGO) in Manuka Honing uitsluitend verantwoordelijk zijn voor de unieke en betrouwbare bioactiviteit. MGO Manuka Honing wordt altijd getest op onder andere methylglyoxal (MGO) en dihydroxyaceton (DHA-gehalte), hydroxymethylfurfural (HMF), diatase, DNA-analyse en aanwezigheid van manuka-oliën, vochtgehalte en microbiologische parameters. Daarnaast wordt ook getest op kleur, geleidbaarheid, smaak en aroma. 

  MGO Manuka Honing is het enigste voedsel in de wereld dat tot nu toe gevonden is met een significant Methylglyoxal (MGO) gehalte variërend van 20 mg/kg tot wel 1000 mg/kg. Ter vergelijking: alle andere wereldwijd geteste honingen varieerden van 0 tot 5 mg/kg, andere voedingsmiddelen van 0 tot 10 mg/kg echter met koffie en cacao als uitzondering met waardes tot 45 mg/kg.

  Manuka New Zealand produceert uitsluitend monoflorale MGO Manuka Honing met verschillende MGO gehaltes, variërend van MGO 100+ (100 mg/kg) tot en met MGO 550+ (550 mg/kg) Hoe hoger het Methylglyoxal (MGO) gehalte, hoe sterker de bioactiviteit van de Manuka Honing is. Manuka Honingen met waardes boven de MGO 800+ komen van nature weinig voor.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in