Wat is rauwe honing?

Rauwe honing staat voor onbewerkte en niet verhitte honing. Al onze honing is onbewerkt en niet verhit en dus de meest pure vorm van honing. De honing is 100% natuurzuiver en bevat geen toegevoegde suikers of smaakversterkers. Deze rauwe honing komt namelijk rechtstreeks uit de bijenkast. De bijen bouwen de raten van bijenwas, puur natuur. Vervolgens bewaren ze daar de honing in. Zodra de honing rijp is, brengen de bijen een wasdekseltje aan. Behalve honing in potten hebben wij ook raathoning. Ook voor onze raathoning geldt geen toegevoegde suikers of smaakversterkers en 100% natuurlijke rauwe honing.

Positieve invloed van rauwe honing

Raathoning kan werkzaam zijn bij aandoeningen aan de mond- en keelholte en het strottenhoofd, vooral bij verkoudheid, hoesten, keelpijn en bronchitis. Ook kan het gunstige resultaten boeken bij sinusitis, bloedend tandvlees en parodontose.<

Rauwe honing van Natuurlijk Martha

Natuurlijk Martha is de specialist in honing en bijenproducten. Wij zijn gespecialiseerd in de import, keuring, inkoop en verkoop van honing en bijenproducten. Wij organiseren markten/fairs, geven workshops en voorlichtingen. Op onze webshop vindt u verschillende blogs over honing waaronder recepten met honing zoals kip met boursin, honing en bacon. Naast rauwe honing vindt u bij ons ook heerlijke jam en meer.

Rauwe honing kopen?

De rauwe honing koopt u bij Natuurlijk Martha. Wij bieden 100% natuurlijke en gezonde producten aan. Alle rauwe honing is door ons gekeurd voordat wij het verkopen. Zo kunt er op vertrouwen dat de rauwe honing die u bij ons koopt, uitsluitend kwaliteitsproducten zijn. Koop de rauwe honing bij Natuurlijk Martha en wij hopen uw verwachtingen te overtreffen.