Litteken Crème - Star Remedies

€ 25,95

Glazen potje met draaideksel - inhoud 30 gram.

Meerdere malen per dag de crème aanbrengen op het aangetaste gebied en ook op de huid in de directe omgeving.

Star Remedies Litteken Crème niet op open wonden aanbrengen.

Er kan een licht prikkelend gevoel als bijwerking optreden.

Het gebruik van Star Remedies Litteken Crème tijdens de zwangerschap en borstvoeding is toegestaan.

Uit de verschillende Star Remedies bloesem essences zijn 3 bloesems geselecteerd in combinatie met een absoluut van Narcis (olie) die tezamen zorgen voor de bijzondere werking van Star Remedies Litteken Crème: Liefde & Hoop, Star of Bethlehem & Turkoois

Aantal
Laatste items in voorraad

Star Remedies Eerste Litteken Crème 
Littekens, ook al zijn ze nog zo klein, kunnen soms de meest uiteenlopende gezondheidsklachten veroorzaken. Wanneer het helingsproces van een wond niet goed is verlopen, blokkeert het litteken op die plaats de energiestroom van het lichaam. Er ontstaat een zogenaamd ‘storingsveld‘ dat op afstand stoornissen op elke willekeurige plaats in het lichaam kan teweegbrengen. Bedenken we dat enerzijds de energiestromen in de meridianen van de acupunctuur gepaard gaan met meetbare veranderingen in de huidweerstand, en dat anderzijds slecht gevormde littekens een andere huidweerstand te zien geven dan hun omgeving, dan is dat alleszins begrijpelijk. Uitwendig is het zulke littekens niet aan te zien dat ze een storingsveld vormen. Sensitieve lieden merken evenwel een kuiltje in de aura hoven de betrokken plek op. Anders kan alleen meting van de huidweerstand of een experimentele behandeling uitsluitsel geven. In de natuurgeneeskunde worden littekens gewoonlijk plaatselijk per injectie verdoofd. Was het vermoeden juist, dan verdwijnen alle erdoor veroorzaakte klachten binnen seconden. Daarom spreekt men van een ‘secondenfenomeen‘.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid,Caprylic/capric Triglyceride, Glycerine Stearate BE, Aloe Barbadensis, Isopropyl Palmitate, Cosos Nucifera (Kokosnoot) olie, St. John Worth olie, Calendula Officinalis, Triticum Vulgare olie, Citrus Grandis (Grapefruit zaad) extract, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Triethanolamine, Cymbopogon Felxuosus (Lemongrass) olie, Citric Acid, Citral, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Liefde & Hoop, Star of Bethlehem, Walnut, Turkoois, Narcisolie (absolut)

DI-LCS-030
1 Item