Stuifmeelkorrels - proef-pot 125 gram - Natuurlijk Martha
  • Stuifmeelkorrels - proef-pot 125 gram - Natuurlijk Martha

Stuifmeelkorrels - 125 gram

€ 5,00

Verpakking: Glazen pot met deksel.

Inhoud: 125 gram

Spaanse stuifmeelkorrels zijn kwalitatief zeer goede bloemenpollen.

·      Puur en onbewerkt. 

·      Heerlijk zoet van smaak. 

·      Bron van eiwitten. 

·      Rijk aan vezels. 

·      Hoogste kwaliteit. 

·      Licht verteerbaar. 

·      Makkelijk opneembaar in het lichaam. 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Aantal

Stuifmeel heeft een zeer goede werking werking bij; bloedarmoede, astma, bronchitis, hooikoorts, keelpijn, verkoudheid, vermoeidheid, leveraandoeningen, darmklachten, acne, nervositeit, ouderdomskwalen, menopauzeklachten, prostaatvergroting, enz. 

Hooikoorts.

Hooikoorts wordt veroorzaakt door stuifmeel. Deskundigen hebben ontdekt dat met behulp van stuifmeelkorrels een immuniteit opgebouwd kan worden. Door elke dag stuifmeelkorrels in te nemen, bouwt men langzaam weerstand op tegen het stuifmeel dat door de wind wordt verspreidt .

Het stuifmeel, dat door de bijen vergaard wordt is vaak kleverig en zwaar en kan niet door de wind meegevoerd worden. Dit stuifmeel heeft een geneeskrachtige werking, omdat de bijen, wanneer ze er kleine korreltjes van maken, er een beetje speeksel aan toevoegen. Dit neutraliseert en vernietigt elk allergisch element (als dit er al in voorkomt) en maakt van stuifmeel pollen een voedsel, dat de ademhaling gunstig beïnvloedt en allergieën kan helpen verminderen, of zelfs kan voorkomen. 

 Stuifmeel wordt soms ingenomen door (top)sporters, zodat ze snel over meer energie beschikken en zich fitter voelen.

Stuifmeel is gezond voor jong en oud. Er is geen enkel natuurlijk kant en klaar product waar zoveel essentiële voedingsstoffen inzitten als stuifmeel.

Micro-elementen:

Mineralen: kalium, magnesium, calcium, ijzer, fosfor, zwavel, mangaan, silicium, koper. 

Vitamines: B1(thiamine), B2(riboflavine), B3(nicotinamide), B6(pyridoxide), B8(biotine), B9(foliumzuur), B12(nicotinezuur), C(ascorbinezuur), pantoteenzuur, in mindere mate A(retinol), D(ergosterol), E(tocoferol), K(fytomenadion) en rutine. Vanwege de relatief grote hoeveelheid vitamine B12 is stuifmeel heel waardevol voor mensen die geen vlees eten.

Aminozuren: In stuifmeelkorrels zijn 20 van de ons bekende aminozuren gevonden, waaronder: alanine, arginine, asparaginezuur, cystine, glutaminezuur, glycine, histidine, hydroxiproline, leucine, isoleucine, lysine, methionine, fenylanine, tryptofaan, proline, serine, threonine, valine en het vrij zeldzame alfa-amino-boterzuur.

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Ze kunnen niet door het lichaam zelf worden samengesteld, maar moeten worden aangevoerd.  

ST-STU-004
7 Items

Downloaden

Stuifmeelkorrels

Folder Stuifmeel

Downloaden (3.52M)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in