Stuifmeelkorrels - 1000 gram - Natuurlijk Martha
  • Stuifmeelkorrels - 1000 gram - Natuurlijk Martha

Stuifmeelkorrels - 1000 gram

€ 25,00

Verpakking: cellofaan

Inhoud: 1000 gram

Spaanse stuifmeelkorrels zijn kwalitatief zeer goede bloemenpollen.

·       Puur en onbewerkt. 

·      Heerlijk zoet van smaak. 

·      Bron van eiwitten. 

·      Rijk aan vezels. 

·      Hoogste kwaliteit. 

·      Licht verteerbaar. 

·      Makkelijk opneembaar in het lichaam. 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Aantal

Hooikoorts.

Hooikoorts wordt veroorzaakt door stuifmeel. Deskundigen hebben ontdekt dat met behulp van stuifmeelkorrels een immuniteit opgebouwd kan worden. Door elke dag stuifmeelkorrels in te nemen, bouwt men langzaam weerstand op tegen het stuifmeel dat door de wind wordt verspreidt .

Het stuifmeel, dat door de bijen vergaard wordt is vaak kleverig en zwaar en kan niet door de wind meegevoerd worden. Dit stuifmeel heeft een geneeskrachtige werking, omdat de bijen, wanneer ze er kleine korreltjes van maken, er een beetje speeksel aan toevoegen. Dit neutraliseert en vernietigt elk allergisch element (als dit er al in voorkomt) en maakt van stuifmeel pollen een voedsel, dat de ademhaling gunstig beïnvloedt en allergieën kan helpen verminderen, of zelfs kan voorkomen. 

 Stuifmeel wordt soms ingenomen door (top)sporters, zodat ze snel over meer energie beschikken en zich fitter voelen.

Stuifmeel is gezond voor jong en oud. Er is geen enkel natuurlijk kant en klaar product waar zoveel essentiële voedingsstoffen inzitten als stuifmeel.

Micro-elementen:

Mineralen: kalium, magnesium, calcium, ijzer, fosfor, zwavel, mangaan, silicium, koper. 

Vitamines: B1(thiamine), B2(riboflavine), B3(nicotinamide), B6(pyridoxide), B8(biotine), B9(foliumzuur), B12(nicotinezuur), C(ascorbinezuur), pantoteenzuur, in mindere mate A(retinol), D(ergosterol), E(tocoferol), K(fytomenadion) en rutine. Vanwege de relatief grote hoeveelheid vitamine B12 is stuifmeel heel waardevol voor mensen die geen vlees eten.

Aminozuren: In stuifmeelkorrels zijn 20 van de ons bekende aminozuren gevonden, waaronder: alanine, arginine, asparaginezuur, cystine, glutaminezuur, glycine, histidine, hydroxiproline, leucine, isoleucine, lysine, methionine, fenylanine, tryptofaan, proline, serine, threonine, valine en het vrij zeldzame alfa-amino-boterzuur.

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Ze kunnen niet door het lichaam zelf worden samengesteld, maar moeten worden aangevoerd.  

Koel en donker bewaren. (niet in de koelkast of in de zon) Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en zicht van kinderen. Niet gebruiken bij een allergie voor één van de ingrediënten. Stuifmeel is een voedingssupplement. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden.
Smaak, geur en kleur bij natuurproducten zijn afhankelijk van weersomstandingheden en kunnen per batch iets variëren.

Vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen, conserveringsmiddelen en vulmiddelen.

ST-STU-003
4 Items

Downloaden

Stuifmeelkorrels

Folder Stuifmeel

Downloaden (3.52M)