Wij zijn bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur

Geitenkaassalade

Gepubliceerd 01-08-2020 21:26:25
Categorieën Recepten

Geitenkaassalade

.

.

.

.

.

.

Ingrediënten:

  • veldsla
  • geitenkaas
  • appel
  • aardbeien
  • balsamico azijn
  • zout
  • OliMel

Bereidingswijze:

  1. Was de aardbeien en verwijder de groene kroontjes.
  2. Doe de aardbeien in een schaaltje en voeg een eetlepel balsamico azijn toe. Meng dit gedurende een minuut. Laat dit mengsel gedurende 20 tot 30 minuten macereren. (inweken)
  3. Laat het daarna uitlekken in een vergiet.
  4. Schil een appel en snij deze in blokjes.
  5. Snij de geitenkaas in blokjes.
  6. Doe de schoongemaakte veldsla in een schaal en schep de aardbeien, de appelblokjes en de geitenkaas er boven op. 
  7. Voeg zout naar smaak toe.
  8. Sprenkel OliMel er overheen.

Gerelateerde producten

Deel dit bericht

Plaats een reactie

 (met http://)