Neem contact op via WhatsApp

Coranavirus

Gepubliceerd 15-03-2020 17:38:09
Categorieën Algemeen

Coranavirus

Beste klant,
 
Na de verscherpte maatregelen van de Nederlandse regering om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, merken wij een toenemende belangstelling voor onze producten. Wij zien het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om u te blijven voorzien van onze honing en bijenproducten. 
 
Onze voorraad.

Wij hebben te maken met een toenemende vraag. Wij hebben nog voldoende voorraad en ook is de bevoorrading nog geen probleem. Er zijn dus geen tekorten te verwachten.

Weekmarkt Drachten.
Zolang de weekmarkt op donderdag niet door de overheid wordt verboden, zullen wij aanwezig zijn, mits wij zelf geen gezondheidsklachten hebben. De markt is van 09.00 uur tot 16.00 uur op het Raadhuisplein. Wel nemen wij een aantal maatregelen om de  maximale veiligheid te garanderen. Het is voorlopig niet mogelijk om onze honing te proeven. Verder ontsmetten wij elk half uur onze handen en regelmatig de kassa en het pinapparaat.  We vragen iedereen zoveel mogelijk met pin of mobiele telefoon af te rekenen en hand-op-hand contact te voorkomen. Wilt u perse contant betalen? Dan verzoeken wij u om het geld op de aangewezen plaats te leggen en het wisselgeld op eenzelfde manier in ontvangt te nemen. Wilt U ook zo vriendelijk afstand te bewaren tot andere klanten voor onze kraam.
 
Online bestellingen
Onze webshop is online. Bestellingen voor 16.00 uur geplaatst worden de volgende dag, buiten Drachten, bezorgd door PostNL.

Bezorging in Drachten
Met name oudere of mensen met een mindere weerstand hebben angst om de deur uit te gaan vanwege vatbaarheid voor het virus. Wij blijven bezorgen in Drachten. Wel is ons verzoek om te bestellen en af te rekenen via de webshop. Wilt U bij de opmerkingen vermelden wanneer er iemand thuis is om de bestelling in ontvangst te nemen? Wij kunnen dan de bestelling bij de voordeur neerzetten, aanbellen en een paar stappen terug doen.

Wij danken u voor alle vertrouwen, medewerking en begrip.  

Met vriendelijke groet,

Willem Roeffel en Martha de Boer

Deel dit bericht

Plaats een reactie

 (met http://)