Bee's wrap Bread (Extra Large)
 • Bee's wrap Bread (Extra Large)

Bee's wrap Bread (Extra Large)

€ 18,50

De Bee’s Wrap Bread (extra large) is met het formaat 43 x 58 cm speciaal gemaakt voor het verpakken van brood en het afdekken van grotere schalen. Het brood langer heerlijk vers!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Aantal
Niet op voorraad

De gebruikte katoen is biologisch en GOTS-gecertificeerd en de gebruikte bijenwas komt van duurzaam gehouden bijen.

Een Bee’s Wrap gaat ongeveer een jaar mee. In het gebruik zal langzaamaan de antiseptische en sluitende werking minder worden. Wanneer je Bee’s Wrap helemaal ‘op’ is, kan deze gewoon op de composthoop.

Maak je Bee’s Wrap schoon door deze af te spoelen onder koud water, eventueel met wat milde zeep erbij. Ophangen om te drogen en klaar om opnieuw te gebruiken!

BW-BRE-000
  Waar zijn bee’s wrap van gemaakt?

  Bee’s wrap zijn gemaakt van biologische katoen met bijenwas, jojoba-olie en boomhars. Deze combinatie maakt dat de bee’s wrap vouwbaar is en stads opnieuw gebruikt kan worden.


  Hoe gebruik ik bee’s wrap?

  Met de warmte van uw handen kan de bee’s wrap om een product gevouwen worden. Daarmee kan dit worden afgesloten. Zodra de bee’ s wrap weer afkoelt (een paar seconden) blijft het op deze manier om het product zitten en sluit het dus af. Dit kan met de afdekken van schalen en bakjes, maar ook met kaas, groenten, fruit en brood.


  Hoe maak ik mijn bee’s wrap schoon?

  De bee’s wrap kan schoongemaakt worden met KOUD WATER, eventueel met wat mild afwasmiddel erbij. Gebruik geen warm water, want daar gaat de bijenwas op reageren. Even laten drogen (niet in een wasdroger, magnetron of op een hete kachel) en de bee’s wrap is klaar voor het volgende gebruik. Bewaar de bee’s wrap opgevouwen in een mandje of in een lade. 


  Blijven mijn etenswaren goed in bee’s wrap?

  De bijenwas en jojoba-olie hebben een ani-bacteriële werking waardoor etenswaren bewaard in bee’s wrap langer vers blijven.


  Kan ik alle etenswaren verpakken in bee’s wrap?

  Bee’s wrap is zeer geschikt voor het verpakken van kaas, brood, groenten, fruit en het afdekken van etenswaren in bakjes en schalen. Het wordt niet aangeraden voor het verpakken van rauw vlees.


  Hoe lang gaat een bee’s wrap mee?

  Een bee’s wrap kan ongeveer een jaar gebruikt worden. De anti-bacteriële werking en het sluitende vermogen zullen langzaam aan minder worden.


  Heeft een bee’s wrap een geur?

  Ja, wanneer een nieuwe verpakking bee’s wrap geopend wordt is de gebruikte bijenwas goed te ruiken. Veel mensen vinden dit een prettig, anderen niet. Na een aantal keren de wrap gebruikt en gereinigd te hebben, verdwijnt de geur. 

  De geur gaat absoluut niet over op de etenswaren die verpakt worden.

  Wilt u eerder van de geur af. Neem de bee’s wrap dan uit de verpakking en laat deze dan uitgevouwen 5 tot 7 dagen “luchten’” bij kamertemperatuur. De bijenwas geur vervliegt dan sneller.


  Wat voor bijenwas wordt er gebruikt voor het maken van bee’s wrap.

  Er wordt uitsluitend gemaakt van bijenwas van duurzaam gehouden bijen.


  Heeft bee’s wrap nog een bepaalde certificering?

  Ja, de biologische katoen die wordt gebruikt en de bedrukking daarop is GOTS-gecertificeerd. Dit is de wereldwijde standaard voor textiel. Deze certificering geeft de zekerheid dat de gebruikte materialen milieuvriendelijk worden geproduceerd en verwerkt. Daarnaast geeft deze certificering de zekerheid dat de arbeidsomstandigheden fair en hygiënisch zijn.


  Kan ik voedsel verpakt in bee’s wrap bewaren in de vriezer?

  Ja. Gedurende 2 tot 3 weken kan voedsel verpakt in een bee’s wrap vers blijven in de vriezer. Aangezien bee’s wrap van nature ademend zijn, raden wij u aan om het voedsel na deze tijd te controleren op versheid. Geweldig voor pizzadeeg, appeltaarten, brood en gebak.


  Kan een bee's wrap in de magnetron gebruikt worden?

  Nee. Als u de bee's wrap verhit dan smelt de bijenwas en is de bee's wrap onbtuikbaar geworden.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Gerelateerde berichten: